Algemene voorwaarden


Over mij
Mijn naam is Amy Orman, afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.
Middels mijn workshops begeleid ik je in het loslaten van stress en spanning door de stilte en rust in jezelf terug te vinden. Tevens coach ik je – in de vorm van creatieve workshops – als invulling voor de stilte. Ik spreek uit ervaring (de beste leermeester) en ben geen psycholoog of psychiater. Ook ben ik geen verpleegkundige of opgeleid in de zorg. Ik ben wel in het bezit van een BHV Certificaat en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Aanmelding
o Inschrijving voor een workshop is mogelijk op de volgende manieren:
* Via de Agenda op de website.
- Reserveer je plek op de gewenste dag en datum.
- Na de reservering ontvang je een bevestiging van amy@stilltecreatievelingen.nl, waarin praktische informatie en informatie over betaling van de workshop vermeld staat.
* Via de Contact pagina op de website.
- Vul het contactformulier in.
- Vermeld duidelijk de gewenste workshop datum.
- Na verzending van het contactformulier ontvang je een bevestiging van amy@stilltecreatievelingen.nl, waarin praktische informatie en informatie over betaling van de workshop vermeld staat.
o Vermeld duidelijk de gewenste workshop datum.
o Gereserveerde plekken zijn geen garantie voor plaatsing. Zodra de bevestiging en betaling ontvangen zijn, vindt de definitieve inschrijving plaats.
o Het IBAN-rekeningnummer van stille creatievelingen is: NL11 INGB 0748 4852 87

Betaling workshop
Bij inschrijving verplicht de deelnemer zich tot betaling van het gehele workshopbedrag. De kosten zijn inclusief 21% BTW. Het workshopbedrag kan op de volgende wijze betaald worden:
o Via factuur. Je betaalt het workshopgeld na ontvangst van mail met betaalgegevens. Vermeld bij overschrijving altijd het factuurnummer en datum van de workshop.
o Via een betaalverzoek via ING.
o Via een Tikkie.
o In termijnen. Betaling in termijnen is mogelijk bij afspraak via de mail. We kunnen dan afspreken om per automatisch incasso het afgesproken bedrag maandelijks van je rekening af te schrijven.

Materiaalkosten
Voor alle workshops zijn de kosten voor het materiaal inbegrepen.

Geheel verzorgde dag
Deze dag staat in het teken van een cadeau aan jezelf. Een warme maaltijd, broodmaaltijd, koffie, thee, fris, koekjes, snoepjes, fruit en snacks zijn in de kosten inbegrepen.

Onvoorziene omstandigheden
o Wat betreft onvoorziene omstandigheden. Voorbeeld: iemand snijdt in zijn vinger en kan niet meer een workshop volgen. De deelnemer is dan zelf aansprakelijk voor dit ongeval en de extra gemaakte kosten.
o Uiteraard zal ik mijn best doen om de dag verder zo in te vullen, dat de workshop probleemloos gevolgd kan worden.
o Door onvoorziene omstandigheden is het echter mogelijk dat het programma wordt gewijzigd.

Aansprakelijkheid
o Elke deelnemer is geheel op eigen risico verantwoordelijk voor zijn deelname aan de activiteiten, eigendommen en ongevallen. Stillecreatievelingen.nl is hiervoor niet aansprakelijk als gevolg van ongevallen, verlies of diefstal.
o Stille creatievelingen is tevens niet aansprakelijk voor enige schade, hoe dan ook genaamd, die de deelnemer dan ook mocht lijden als gevolg van de deelname.

Annuleringsvoorwaarden
o Wanneer je zelf de workshop annuleert ben je afhankelijk van de termijn (een deel van) de workshop verschuldigd. Daarbij hanteer ik de volgende termijnen:
- Tot 4 weken voor aanvang: 50% van de workshop
- Van 4 weken voor de workshop tot op de dag van de workshop: 100% van de workshop
o Kun je niet aanwezig zijn bij een workshop in verband met de covid-richtlijnen? Je kunt je workshop geheel kosteloos annuleren als het geadviseerd wordt om thuis te blijven. Wil je mij dan bellen voor een nieuwe datum?
o Annulering door bijzondere gevallen graag door middel van een schriftelijke toelichting per mail.
o Indien bij annulering van een workshop en – in overleg – geen vervangende datum gevonden kan worden, dan wordt het workshopgeld aan je teruggestort.

Akkoordverklaring
Door inschrijving verklaar je akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden en Privacy policy.

Vragen
Heb je vragen over je aanmelding of deelname? Dan kun je mij mailen amy@stillecreatievelingen.nl of bellen 06 – 41 909 287.


Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 81040776 onder de naam
stille creatievelingen.

Amstelveen, november 2020